Privacybeleid

Palestina Solidariteit vzw  respecteert de privacywetgeving en de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Indien de wettelijke vereisten wijzigen, kan het zijn dat onderstaande verklaring wijzigt. We raden u dan ook aan deze verklaring opnieuw te lezen wanneer we u informeren over wijzigingen. 

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Palestina Solidariteit voor de registratie en het beheer van giften, het opstellen van fiscale attesten, de afhandeling van (online) bestellingen, de registratie en opvolging van leden, de organisatie van onze vrijwilligerswerking, het organiseren van inleefreizen en andere activiteiten én het versturen van nieuwsbrieven (per mail en per post) en andere informatie-updates. 

Wij verzamelen enkel de persoonsgegevens die u aan ons hebt meegedeeld om aan deze doeleinden te voldoen. 

Wij verwerken uw persoonsgegevens maximaal op basis van artikel 6.1 (a) van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, namelijk uw expliciete toestemming. Enkel voor het opmaken van de fiscale attesten, onze personeelsadministratie en de administratie van de Raad van Bestuur doen we dit vanuit artikel 6.1 (c): noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

Conform de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, hebt u ten allen tijde het recht op toegang, verbetering en verwijdering van de verzamelde persoonsgegevens. U kan hiervoor contact opnemen per mail met info@palestinasolidariteit.be of schriftelijk ter attentie van Palestina Solidariteit vzw, Ectorsstraat 19, 3400 Landen. U kan zich steeds uitschrijven voor de verschillende nieuwsbrieven via onze website https://www.palestinasolidariteit.be of via contact met info@palestinasolidariteit.be . 

Wij geven of verkopen uw gegevens niet door aan derden. Indien wij gebruik maken van een andere organisatie voor een specifieke dienstverlening (met name bij de inleefreizen, personeelsadministratie, mailverkeer, dataopslag), dan sluiten wij met hen een gebruikersovereenkomst af in lijn met deze privacyverklaring, en delen wij enkel de gegevens die noodzakelijk zijn voor de gevraagde dienstverlening. 

Wij bewaren uw persoonsgegevens enkel zo lang als dat nodig is om aan de wettelijke vereisten te voldoen of om de doelstelling te bereiken waarmee u hebt ingestemd. Bij de verwerking van uw gegevens nemen wij de nodige voorzorgsmaatregelen om dit op een veilige manier te doen. 

Hebt u nog vragen of bedenkingen, neem dan contact op met Palestina Solidariteit vzw. Bent u van mening dat Palestina Solidariteit uw gegevens foutief behandelt, neem dan contact op met de privacycommissie (https://www.privacycommission.be/nl/contact ). 

Palestina Solidariteit vzw is verantwoordelijk voor de verwerking van deze persoonsgegevens: Ectorsstraat 19, 3800 Landen, info@palestinasolidariteit.be. 

 

Specifieke informatie voor de bezoekers van onze website

De website van Palestina Solidariteit vzw maakt gebruik van noodzakelijke cookies (dit zijn kleine bestanden die ervoor zorgen dat alle functionaliteiten van de website werken) en van Google Analytics. U wordt hiervan geïnformeerd wanneer u op onze website terecht komt. 

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (‘Google’). Google Analytics maakt gebruik van ‘cookies’ (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven. 

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Media Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard.

Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen. 

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht. 

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website

bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden. 

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Naam*

Project*

Bericht

Bedrag €*



Voor een gift van €40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst €18. Het kost je dus uiteindelijk slechts €22! 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en geboortedatum) naar info@palestinasolidariteit.be